4000+ actieve kassa’s

Le Credit Sportif

KNIP cashless events is een zusterbedrijf van Le Credit Sportif. In 2007 is Le Credit Sportif opgericht en is het bedrijf gestart met de ontwikkeling en het leveren van kassasystemen speciaal voor sportverenigingen. De vraag naar een simpel, gebruiksvriendelijk en inzichtelijk kassasysteem vanuit de sportmarkt bleek enorm. Inmiddels werken 2000 sportverenigingen naar volle tevredenheid met ons betaalsysteem. Bekijk hier welke sportverenigingen dat zijn!

Counterpay

Daarnaast vond Le Credit Sportif dat de kassasystemen ook buiten de sportwereld goed van toepassing zouden kunnen zijn, bijvoorbeeld in de horeca. Vanuit deze gedachte werd in 2014 dan ook Counterpay opgericht. Met de oprichting van Counterpay konden nu ook buurthuizen en cafetaria gebruik maken van de betaalsystemen van Le Credit Sportif. Inmiddels werken 400 organisaties naar volle tevredenheid met ons betaalsysteem. Bekijk hier welke organisaties dat zijn!

Credit Sportif XL

De klantenkring van Le Credit Sportif werd al snel uitgebreid en meer divers. Zo sloot in 2014 onder andere ook het Rat Verlegh Stadion, de thuishaven van NAC Breda, zich aan bij Le Credit Sportif. Op dit moment werd Credit Sportif XL opgericht voor stadions. Inmiddels staan de betaalsystemen van Le Credit Sportif in 12 stadions, verspreid over heel Nederland, waaronder de Johan Cruijff ArenA en het Philips Stadion. Bekijk hier welke stadions nog meer gebruik maken van ons betaalsysteem.

KNIP cashless events

De enorme vraag naar de gebruiksvriendelijke kassasystemen van Le Credit Sportif binnen de sportwereld, gaven de eerste signalen dat de betaalsystemen misschien wel op een grotere schaal gebruikt zouden kunnen worden. Dit resulteerde in de oprichting van KNIP cashless events in 2015. Inmiddels heeft het betaalsysteem zich al op meer dan 200 evenementen bewezen, waaronder gerenommeerde evenementen zoals Sensation White en Best Kept Secret. Bekijk hier welke evenementen nog meer gebruik hebben gemaakt van ons betaalsysteem.

Snel contact

Laat een bericht achter en we nemen zsm contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search