Restitutie kan worden aangevraagd vanaf 12 juli 2017 09:00 uur via de website liquicity.mijnkniponline.nl of druk op onderstaande button. De uitleg van de te volgen stappen vind je hieronder.

Let op! Wanneer je geen IBAN bankrekeningnummer hebt kun je niet via deze website restitutie aanvragen. Dit kun je doen door je bankgegevens te sturen naar info@mijnkniponline.nl.

Restitutie aanvragen

Betaalkaart registreren:

Stap 1

Ga naar de website liquicity.mijnkniponline.nl en klik op de knop ‘Registreer’. Klik vervolgens op de gele knop ‘Betaalpas’.

Stap 2

Voer je e-mailadres in en klik daarna op de knop ‘Registreer’. Wanneer je op de knop ‘Registreer’ hebt geklikt, wordt er een e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres gestuurd waarmee je de registratie kunt bevestigen. Open de e-mail en klik op de knop ‘Bevestigen’. Let op: dit moet op hetzelfde apparaat gebeuren als waarop je de restitutie gestart bent.

Stap 3

Vul nu het kaartnummer en de CVC code van jouw betaalkaart in. Deze gegevens staan weergegeven op jouw betaalkaart. Kies vervolgens een wachtwoord, vul je persoonlijke gegevens in en ga akkoord met de voorwaarden. Klik daarna op de knop ‘Registreer’. De registratie is nu succesvol afgerond.

Restitutie aanvragen:

Stap 1

Log in op jouw account via liquicity.mijnkniponline.nl door je e-mailadres en wachtwoord in te voeren en vervolgens op de knop ‘Inloggen’ te klikken.

Stap 2

Klik op de gele knop ‘Restitutie’. Vervolgens selecteer je het rekeningnummer waarvoor je restitutie wilt aanvragen. Er verschijnt een blauw vinkje achter het rekeningnummer. Klik vervolgens op de knop ‘Volgende’.

Stap 3

Voer vervolgens jouw bankrekeningnummer (IBAN) en de tenaamstelling in en klik op de knop ‘Volgende’.

Stap 4

Er komt een overzicht van jouw restitutieaanvraag in beeld. Hier worden ook de administratiekosten van 0,5 LIQ (€1,38) vermeld. Klik op de knop ‘Aanvragen’ en de restitutie aanvraag is succesvol ingediend. Je kunt restitutie aanvragen tot 26-07-2017 23:59 uur.

Heb je vragen over registratie of restitutie? Stuur dan een e-mail naar info@mijnkniponline.nl