Over ons

KNIP cashless events is in 2015 opgericht als zusterbedrijf van Le Credit Sportif om het gebruiksvriendelijke en inzichtelijke kassasysteem in te zetten op evenementen. Inmiddels heeft het allround kassasysteem van KNIP cashless events zich op al ruim 200 evenementen bewezen.

Het jonge, leergierige en meedenkende team van KNIP cashless events bestaat uit 20 medewerkers.

willem

Willem van Kralingen

Business development

Als oprichter en directeur merk ik dagelijks hoe we met onze producten & diensten het leven van organisatoren makkelijker maken. Dat geeft naast het bedenken van nieuwe kansen elke keer weer een kick!

pieter

Pieter de Jong

Sales, service & marketing

Als directeur ben ik eindverantwoordelijk voor de Sales, Marketing & Service binnen KNIP. Met een groeiend team zijn wij op zoek naar de perfecte klantenervaring. Innovatie en ontzorgen zijn daarbij key!

pep

Pieter Paul van Heeswijk

Finance & product development

Vanaf het eerste moment geniet ik van de interactie met onze klanten en de markt waarin wij werken. Als oprichter en directeur heb ik alles bij KNIP gezien en gedaan, maar nu houd ik mij vooral bezig met softwareontwikkeling en financiën.

jasper

Jasper Knegtmans

Operationeel- & accountmanager

Ik tref alle voorbereidingen voor evenementen en voetbalwedstrijden, zodat ik deze op locatie in optima forma kan uitvoeren. Daarnaast houd ik mij bezig met het aansluiten van nieuwe organisaties en het onderhouden van klantrelaties.

flip

Flip van Rooijen

Operationeel- & accountmanager

Als operationeel manager bij KNIP denk ik graag mee hoe wij ons systeem kunnen inzetten op jouw event. Van voorbereiding tot afhandeling en alles daar tussenin, sta ik met mijn team voor je klaar.

susanne

Susanne Zaalberg

Medewerker events en stadions

Ik ben verantwoordelijk voor het begeleiden en (in)plannen van de betaalsystemen op de afdeling KNIP en Credit Sportif XL. Daarnaast ondersteun ik de backoffice activiteiten van evenementen en voetbalwedstrijden.

bram

Bram Spliet

Product development

Samen met mijn collega’s ontwerp ik de functionaliteiten van onze software. Vervolgens begeleid ik het ontwikkelen, testen en implementeren van onze oplossingen.

toan

Toan Mai

Technische dienst & product development

Als Technische Dienst en Product Development medewerker bij KNIP cashless events houd ik mij bezig met het bedenken, creëren en realiseren van nieuwe ontwikkelingen.

babette

Babette Noverraz

Communicatiemedewerker

Bij KNIP cashless events ben ik verantwoordelijk voor de betaalkaarten. Daarnaast heb ik de functie van Communicatiemedewerker. Deze combinatie zorgt ervoor dat ik betrokken ben bij onze klanten.

leidy

Leidy Bolhuis

Marketing & communicatie

Als Marketing en Communicatie Manager ben ik verantwoordelijk voor het bedenken, samenstellen en ontwerpen van alle PR en communicatie-uitingen voor KNIP cashless events.

joep

Joep Wagemakers

Stagiair administratie

Ik ondersteun de afdeling administratie en ik houd mij tegelijkertijd bezig met het behalen van mijn bachelorsdiploma bedrijfseconomie.

oscar

Oscar Leune

Operationeel & event medewerker

Na stage gelopen te hebben bij KNIP, ben ik nu werkzaam als operationeel oproepkracht tijdens evenementen en voetbalwedstrijden.

Amber

Amber Daalmeijer

Medewerker stadions

Binnen KNIP en Credit Sportif XL ben ik verantwoordelijk voor de administratieve werkzaamheden rondom de voorbereiding en afhandeling van evenementen en voetbalwedstrijden. Daarnaast onderhoud ik het klantencontact met de BVO’s.

koen

Koen van den Brand

Operationeel medewerker

Als operationeel medewerker ben ik verantwoordelijk voor de voorbereiding, operatie en afhandeling van evenementen en zorg ik dat klanten de perfecte ervaring krijgen die zij nodig hebben.

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Onderwerp

Bericht

[/fullwidth]