Doelgroepen

Muziek evenementen

Een festival in het bos of een concert in een stadion. KNIP cashless events draait zijn hand er niet voor om. Samen met jou kijken wij graag wat er nodig is voor jouw evenement.

Met evenementen als Best Kept Secret, Share a perfect day, A Day at the Park, Electronic Family, Amsterdam Music Festival en muziek evenementen in de Amsterdam Arena hebben wij veel ervaring opgedaan afgelopen jaar.

Foodtruck evenementen

In binnen- en buitenland hebben wij op diverse evenementen bewezen dat ons systeem eenvoudig in gebruik is en perfecte rapportages oplevert voor de organisatie en haar (horeca) partners.

Sport evenementen

Of het nou gaat om een voetbalstadion, het EK Atletiek of het WK Roeien, KNIP cashless events zorgt voor een betaalsysteem op maat. Onze achtergrond ligt in de amateursport, inmiddels hebben we gemerkt dat ook grote sportevenementen ons goed liggen.

Kunst & Cultuur

Organiseer je een modeshow, theater- of muziekfestival, met het systeem van KNIP cashless events zorg je voor een gebruiksvriendelijk en vooruitstrevende ervaring voor organisatie en bezoeker.

Het Oerol festival 2016 en 2017 maakte al gebruik van onze kassa’s.

Studenten evenementen

Heb je een lustrum te vieren of verwelkom je nieuwe studenten tijdens een te gekke introweek. Maak het jezelf gemakkelijker met ons systemen en zorg voor een duidelijk overzicht van al je inkomsten.

Tijdens de OWEE introweek, Eureka week en het USC Lustrum merkten studenten al hoe eenvoudig ons systeem werkt.

 

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Onderwerp

Bericht

[/fullwidth]